Politie zoekt vrouw na bijtincident blindengeleidehond

dinsdag 8 december 2015

Diemen - Op zondag 6 december heeft een hond een blindengeleidehond gebeten in het Diemerbos. De politie komt graag in contact met de vrouw waar de hondeneigenaren na het incident contact mee hadden.

Die middag liepen een man en een vrouw rond 12.45 uur met hun blindengeleidehonden door het Diemerbos. Daar viel een andere hond één van de blindengeleidehonden aan en verwondde het dier. De eigenaar ging er zonder zijn identiteit bekend te maken vandoor. De man en de vrouw gingen zo snel mogelijk met hun behulpzame viervoeter het bos uit om naar de dierenarts te gaan. Op de brug over het Amsterdam-Rijnkanaal spraken zij kort met een vrouw.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond die de blindengeleidehond heeft aangevallen en komt daarom graag in contact met de vrouw die rond 13.00 uur op de brug was. Mogelijk heeft zij meer informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn. Ook getuigen van het incident en mensen die weten wie de eigenaar van de hond is wordt gevraagd met de politie te bellen. De hond luistert mogelijk naar de naam Zorro of Torro. Contact opnemen kan via 0900-8844.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nigtevecht | 112 alarmeringen Nigtevecht | Goedkoop Tanken in Nigtevecht | Supermarkten in Nigtevecht | Weerbericht Nigtevecht